3 redenen waarom je als particulier voor shortlease moet gaan

bedrijfswagen Eindhoven

Op zoek naar een shortlease deal als particulier? Dan zit je bij ons goed. Je hebt namelijk veel mogelijkheden bij het leasen van een auto. Op deze manier bespaar je geld en kun je een auto huren wanneer je wilt. Denk bijvoorbeeld aan een verhuizing of als je met een grote groep op vakantie gaat. Wij vertellen je er graag meer over.

  1. Bespaar geld en neem een shortlease contract

Door alleen een auto te huren wanneer je hem nodig hebt, bespaar je ontzettend veel geld. Stel je hebt alleen een auto nodig als je met je geliefde een weekendje weg gaat of met een grote groep vrienden op vakantie gaat. Dan kun je heel makkelijk een auto huren en de kosten delen. Wil je ook geld besparen? Denk dan eens aan shortlease Sneek.

  1. Keuze uit verschillende auto’s en merken

Bij ons heb je de mogelijkheid om uit verschillende auto’s te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een bestelbus, verhuiswagen of een auto. Maar dat is niet alles, want je hebt ook nog keuze uit diverse merken. Op deze manier kom je erachter welke auto het beste bij je past. Ga je op vakantie met je vrienden? Dan raden wij een grote personenbus aan, zodat iedereen in een auto past. Ook kun je kiezen of je een diesel of benzineauto wilt. 

  1. Verzekerd van uitstekende services

Wij willen graag dat je op pad gaat met een perfecte auto. Wij bieden daarom uitstekende services. Bel gerust vandaag en wij zorgen ervoor dat je vandaag nog in de auto kunt rijden. Daarnaast zijn alle auto’s voorzien van airconditioning en hebben alle personenauto’s 5 deuren. Ideaal als je bijvoorbeeld een weekendje weggaat met je kinderen. Ook zorgen wij ervoor dat alle auto’s schoon worden aangeleverd. Zo kun je genieten van een heerlijke schone auto. Kom je binnenkort ook langs voor shortlease in Groningen?