Een all inclusive arrangement voor de Thermen in Nijmegen

All inclusive arrangement

Vind u het ook fijn om eens in de zoveel tijd een mooi saunacomplex te bezoeken? Dan bent u vast en zeker wel eens bij de Thermen geweest! Het all inclusive arrangement is echt een aanrader. Wij vinden dit een van de mooiste saunacomplexen van Nederland. Bij de Thermen kan je genieten van de sauna’s zelf, maar je kan ook ontspannen in de baden of tijdens een massage- of schoonheidsbehandeling. Ook heeft het complex een restaurant waar echt heerlijk eten bereid wordt. Als u het complex bezoekt kunnen wij u aanraden om ook eens in het restaurant te eten. Als u echt eens goed wilt ontspannen dan kunnen wij u het all inclusive arrangement erg aanraden. Dit arrangement kost op dit moment €89,50.

Massage

Wat zit er allemaal bij het all inclusive arrangement?

Met dit arrangement kan u optimaal genieten van alles dat de Thermen te bieden heeft. Zo kan u alle sauna’s en baden vrij gebruiken. Ook kan u badjas, handdoeken en slippers gebruiken. Wanneer u het complex binnenkomt kan u genieten van koffie met gebak. Er worden vijf opgietingen per dag gehouden waar u aan deel kunt nemen. Bij het all inclusive arrangement krijgt u de keuze uit een massagestoel, rhassoulsessie of zonnebank. Daarnaast krijgt u ook de keuze uit een hammamsessie, beautybehandeling en bamboe, hotstone– of deel massage. Ook krijgt u een gerecht van de grote of kleine kaart. Koffie, thee, frisdranken en licht alcoholische dranken zijn gratis wanneer u voor het all inclusive arrangement kiest. Na afloop krijgt u ook nog een klein presentje van de organisatie.

Saunabon

Het all inclusive arrangement van de Thermen is ideaal

Als u voor het all inclusive arrangement kiest dan kan u dus echt genieten! U hoeft voor de meeste drankjes niets te betalen, terwijl veel andere plekken het juist hiervan moeten hebben. Als u nadenkt over wat u allemaal krijgt dan zal u het zeker met ons eens zijn dat dit arrangement ontzettend goedkoop is.