Het grootste aantal verkoop vacatures heb je hier

verkoop vacatures

verkoop vacaturesLaatst kwam ik bij toeval terecht op een website met ongelofelijk veel verkoop vacatures. In die tijd had ik nog gewoon mijn huidige baan, dus heb ik hier verder niet op gekeken. Een aantal dagen later werd mij toen verteld door mijn baas dat mijn contract niet verlengd ging worden. Dit kwam echt als een klap, maar toen moest ik meteen denken aan wat ik daarvoor was tegengekomen. Toen ik eenmaal weer thuis kwam, ben ik meteen online gaan kijken naar alles wat erop stond. Er waren veel dingen die mij aanspraken, dus dat kwam goed uit. Ik ben direct een cv in elkaar gaan zetten zodat ik die op kon sturen.

Geslaagd

Toen dat allemaal klaar was, ben ik gaan reageren op de verschillende verkoop vacatures. Erg snel kreeg ik al een reactie terug, dus dat was erg prettig. Uiteindelijk ben ik door drie verschillende bedrijven uitgenodigd voor een gesprek. Vanuit deze sollicitaties heb ik bij een van hen een contract aangeboden gekregen. Inmiddels ben ik alweer 4 maanden werkzaam in mijn nieuwe functie en ik heb het ongelofelijk naar mijn zin. Mocht jij ook op zoek zijn naar iets nieuws of gewoon benieuwd zijn geworden, kijk dan zeker eens bij Talent Scoutz.