Leren Meditatie uit te voeren op de juiste manier

Transcedente meditatie

Leren Meditatie uit te voeren is een goed idee. Hiermee leer jij namelijk op een eenvoudige manier jouw lichaam tot rust te brengen. Het belangrijkste hiervan is dat je dit op de juiste manier doet. Zo profiteer je het meest ervan en zul je merken dat het een goed gevoel met zich meebrengt.

Voorheen ging ik altijd sporten als ik mijzelf niet lekker voelde. Dan was ik bijvoorbeeld gespannen en dan ging ik even op de loopband om tot rust te komen. Op zich is dat niet zo heel erg, wel als je begint te merken dat je bijna iedere dag in de sportschool te vinden bent.

Leren Meditatie

Leren meditatie uitvoeren op de juiste manier

Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken naar een andere oplossing om tot rust te komen. Al vrij snel kwam ik terecht op de website van nl.tm.org. Op deze website is het namelijk mogelijk om jezelf in te schrijven voor een workshop waarmee jij jouw lichaam laat ontspannen. Dit trok mijn interesse en zodoende heb ik ervoor gekozen om mijzelf hiervoor in te schrijven. In een mum van tijd was dit geregeld en hoefde ik alleen nog maar te wachten totdat het zover was dat ik mocht deelnemen!