Pallet Breda voor een nieuwe loungeset gekocht!

Pallet Breda

Tip; Pallet Breda. Mijn man en ik willen al een lange tijd een eigen loungeset maken van pallets. De vader van mijn man werkt in de bouw en vind het leuk om ons te helpen hiermee. Mijn man en ik hebben op het internet naar een website gezocht waar ze pallets verkopen en ook die ze in een korte tijd thuisbezorgen. Toen kwamen wij op de website van Pallethandeldenbosch uit. Daar zagen wij al gelijk de pallets die wij nodig hebben in allerlei soorten en maten. Met geen twijfel was ik de pallets die wij nodig hadden aan het bestellen.

Pallet Breda

 

Pallet Breda met een geweldig resultaat

 

Nog geen tien minuten later kreeg ik een bericht van het bedrijf terug met een bevestiging van de bestelling. In het bericht stond ook dat de pallets binnen 48 uur bij ons thuisbezorgd werd. Vervolgens waren de bezorgers een dag later al bij ons. Zij helpen ons met de pallets in de achtertuin te zetten en zij waren erg vriendelijk. De pallets zien er helemaal nieuw uit. Vervolgens een week later stond de loungeset klaar. Het staat erg stevig en deze heeft zeker een mooi resultaat. Het is geweldig geworden! Wij alle zijn er erg tevreden over en het zit erg fijn. Ben jij ook op zoek naar pallets neem dan zeker een kijkje op deze website!