Realgen is echt een aanrader

Realgen

RealgenSinds ik samenwerk met Realgen merk ik dat het aantal klanten wat mij bij komt enorm aan het stijgen is. De afgelopen tijd had ik namelijk door dat er steeds minder mensen op mijn website kwamen. Zelf had ik geen flauw idee waar dit door kon komen, dus ben ik hiernaar op zoek gegaan. Al snel kwam eruit dat ik lager in de zoekresultaten van Google terecht was gekomen. Dit is iets waar ik zelf heel erg weinig van heb, dus ik moest iemand zoeken die mij hiermee kon gaan helpen.

Een stijgende lijn

Al snel kwam ik uit bij Realgen en daarover las ik hele positieve verhalen. Daardoor wist ik bijna zeker dat hun diensten heel erg goed moesten zijn. Wel had ik nog een aantal vragen over de mogelijkheden, dus hiervoor heb ik toen een gesprek ingepland. Toen ik hier aankwam, werd ik vriendelijk ontvangen. Naderhand wist ik precies wat ik kon verwachten en hoeveel het mij ging kosten. Dit was minder dan verwacht, dus dat was mooi meegenomen. Inmiddels zijn zij druk met het verbeteren van mijn online vindbaarheid door middel van SEO. Ik merk nu al verschil in het aantal bezoekers en nu zijn wij pas net begonnen, dus het wordt denk ik nog meer!