Waar vind je nu zo’n luxe groepsaccommodatie?

luxe groepsaccommodatie

Het lijkt nog ver weg, maar voor in het voorjaar ben ik op zoek naar een luxe groepsaccommodatie. Elk jaar gaan wij met het gezin en het gezin van mijn broer een weekend weg. Het is dus wel de bedoeling dat er veel ruimte is. Er is maar weinig zo vervelend als continu op elkaars lip zitten. Wij willen graag een locatie waar de kinderen lekker kunnen spelen. Tevens willen wij als volwassenen ons nergens druk over hoeven maken. Er moet dus voldoende in huis zijn om lekker te kunnen koken en een avondje te relaxen. Heeft er iemand de gouden tip? Ik ben op zoek naar een locatie in Noord Brabant.

luxe groepsaccommodatie

Luxe groepsaccommodatie voor iedereen geschikt

Online ben ik al de Berger Hoeve tegen gekomen. Hier ga ik de komende week contact mee opnemen. Mijn vermoeden is dat zij precies de locatie hebben die wij zoeken. Het lijkt een luxe groepsaccommodatie die voor iedereen geschikt is. Het is ook wel leuk om niet elk jaar naar het zelfde plekje te gaan. Zo zie je ook nog eens wat van de natuur bijvoorbeeld! Als wij hier met een lekker haardvuur kunnen vertoeven, dan ben ik blij. Hebben jullie hier al ervaring mee?