Dart flights bedrukken bij Dartshopper

Identiteit is heel belangrijk in de dartsport. Elke professionele speler heeft zijn eigen kenmerken. Dat zie je terug in de muziek die hij gebruikt als hij het podium oploopt, zijn kleding, zijn kapsel en uiteraard ook in de flights die hij gebruikt op zijn darts. De flights zijn daarmee behalve dat ze een functioneel onderdeel zijn van een dart, uitgegroeid tot een krachtig reclameobject. Inmiddels is de attentiewaarde van de flights ook doorgedrongen tot de betere amateurteams in Nederland. Daarom is het leuk dat je bij de Dartshopper nu de mogelijkheid van dart flights bedrukken hebt. Daarmee kun je je darts personaliseren.

Hoe moet je dart flights bedrukken?

Dart flights bedrukken is best lastig, want de flights hebben een lastige vorm om iets op te ontwerpen. Toch heeft de Dartshopper dat op een leuke manier opgelost. Door voor het menu Bedrukken onderaan de website te kiezen kom je op een pagina terecht waar je zelf een aantal artikelen kunt voorzien van een opdruk. De producten die je van tekst en/of een afbeelding kunt voorzien zijn shirts, shafts, surrounds (achtergronden achter het dartbord) en flights. Bij dart flights bedrukken heb je de keuze uit drie resoluties. Selecteer de resolutie van je keuze en ontwerp met de ingebouwde editor jouw opdruk.

Staffelkorting bij dart flights bedrukken

Als je tevreden bent over het ontwerp voor het dart flights bedrukken kun je de bestelling plaatsen. Een standaard bestelling bestaat uit tien setjes flights. Je kunt gebruik maken van de mogelijkheid om meer flights in één keer te bestellen. Dan krijg je een aantrekkelijke staffelkorting. Houd er rekening mee dat dart flights bedrukken enige tijd in beslag neemt, dus wees op tijd met je bestelling. Gemiddeld duurt het ongeveer tien dagen voordat je de bedrukte dart flights in huis hebt.