De leukste camping eenouders voor een onvergetelijke vakantie!

Ik ben een alleenstaande moeder van een lief zoontje en sinds mijn scheiding heb ik af en toe wel moeite met het plannen van een vakantie met mijn kind. Toch besloot ik om vorig jaar naar een camping eenouders te gaan, want kamperen heb ik zelf als kind altijd al leuk gevonden. De camping heb ik via Vakantie Anders gevonden, waar ik al veel goede verhalen van had gehoord.

Perfecte campingvakantie voor eenoudergezinnen met kleine kinderen

Wat ik zo fijn vond aan de camping eenouders was dat er meerdere single vaders en moeders waren met hun kinderen. Dit schept gelijk een band tussen de ouders en uiteraard was het ook erg leuk voor mijn zoon dat hij andere kindjes had om mee te spelen. In het begin was het nog wel een beetje eng, maar gelukkig was iedereen echt heel erg aardig tegen elkaar en hebben we uiteindelijk twee hele leuke weken op de camping gehad. We konden ook verschillende workshops volgen (voor kinderen en ouders apart, maar ook samen) dus naast ontspannen was de vakantie ook nog eens leerzaam. Mijn zoon en ik willen aankomende vakantie waarschijnlijk weer een leuke vakantie via Vakantie Anders boeken omdat het ons vorig jaar zo bevallen is!