De mooiste gordijnen van Eindhoven en omstreken!

gordijnen eindhoven

gordijnen eindhovenEen tijdje terug ben ik op zoek gegaan naar gordijnen in Eindhoven. Wij zijn namelijk verhuisd naar een nieuwe woning en daar hing iets voor de ramen wat ik niet mooi vond. Dit waren Luxaflex in een soort van beige, maar door die kleur leek het net of het vies was. Daarom ben ik toen gaan kijken naar andere mogelijkheden. Daarvoor was het wel belangrijk dat het goed zou blinderen, want ik vind het belangrijk om een ruimte goed donker te kunnen maken. Daarnaast moet het natuurlijk ook bij onze stijl passen, want daardoor kan de gehele inrichting een geheel worden.

Echt een aanrader

De winkel waar ik uiteindelijk mijn gordijnen heb gekocht het Das & Vlassak en zit gevestigd in Eindhoven. Dit is heel erg in de buurt van mijn nieuwe huis, dus wij konden onze aankoop gemakkelijk zelf afhalen. Wij zijn gegaan voor een witte kleur voor de woonkamer. Voor in onze slaapkamer hebben wij een blauw kleur gekozen en die past echt perfect bij ons beddengoed. Het is nog mooier geworden dan ik had verwacht en ik kan het iedereen aanraden om hier eens een kijkje te nemen. De prijs en kwaliteit verhouding is hier ongelofelijk goed, dus dat is mooi meegenomen.