Dit moet er in jouw kerstpakket zitten!

Kerstpakketten

Koekjes, chocolade, thee, koffie, vruchtensap, slagroom, paté, soep en hartige snacks zijn de populairste keuzes om kerstpakketten mee te vullen. Vaak worden de pakketten samengesteld op basis van een bepaald thema. Zo kan jij allemaal Mexicaanse snacks in jouw pakket terugvinden, of juist snacks met een Italiaans tintje. Er wordt bij de samenstelling ook steeds meer rekening gehouden met een bewuste keuze voor zowel mens, dier als natuur. Zo ga jij de kerst in met een volle, maar toch ook milieubewust gevulde koelkast.

Praktische kerstpakketten

Hoewel de ene werknemer een fles wijn op prijs stelt, heeft de andere wellicht behoefte aan een iets praktischer cadeau. Denk er bijvoorbeeld aan om in het kader van thuiswerken een laptop kussen cadeau te doen. Dit draagt niet alleen bij aan de werkhouding van je personeel, maar ook aan het comfort. Ook andere items zoals een wekker, cadeaubon, tas, dienblad, opberg doos, bord, mok of bordspel wordt vrijwel altijd goed ontvangen. 

Kerstpakketten

Eigen keuze kerstpakketten

Veel medewerkers mogen tegenwoordig zelf hun kerstpakket samenstellen. Op die manier heeft iedereen iets waar hij of zij iets mee kan. Kerstpakkettenplaza heeft een mooi assortiment aan kerstpakketten waar de werknemer dan zelf uit kan kiezen. Helder, gebruiksvriendelijk en veilig. De pakketten hebben verschillende prijscategorieën gevuld met verschillende belevenissen, geschenken, traditionele kerstpakketten of wijn. 

Sommige werkgevers kiezen er echter voor het budget wat er is voor kerstpakketten, uit te geven aan bijvoorbeeld een teamuitje of een gekozen goed doel. Dit is een goede manier om de onderlinge werksfeer te bevorderen of juist een mooie donatie te doen voor de aanvang van het nieuwe jaar! 

Meer verhalen