Een mooie tweedehands auto uit Almere

tweedehands auto Almere

Wat ben ik blij met mijn tweedehands auto uit Almere. Maar er is heel wat tijd overheen gegaan voordat ik eindelijk een goed model had gevonden. Omdat ik niet zo handig was met het internet was ik naar meerdere garages gegaan om te kijken wat zij zoal in de voorraad hebben staan. Heel vaak werd ik bijna de deur uitgekeken omdat zij geen tijd hadden om mij te helpen. Nou als de service dan al zo is, dan moet je daar beslist geen vierwieler aanschaffen. Tot ik van een goede vriende een tip kreeg om eens bij Car Professionals langs te gaan. tweedehands auto Almere

Geweldige service

Meteen de koe bij de horens gepakt en naar deze garage gegaan. Bij binnen komst leek het wel of ik hier al jaren over de vloer kwam. Wat werd je hier hartelijk ontvangen door de medewerkers. Meteen liep er ook iemand mee om mij de occasions te laten zien. Je kon het niet verzinnen of het merk stond wel in de showroom. Nadat ik een leuk model had gezien heb ik er eerst een proefrit in gemaakt, ook dat was geen enkel probleem. Een paar dagen later kon ik alweer op pad gaan in mijn nieuwe tweedehands auto uit Almere.