Gezocht op trouwringen winkel Maastricht

Ik had een nichtje die ging trouwen en ze konden nergens ringen naar hun smaak vinden. toen zei ik kijk dan eens bij trouwringen winkel Maastricht. Ik had daar in het verleden mijn eigen trouwringen gekocht en was daar zeer tevreden over. Heel vriendelijk personeel en een enorme keuze. ik heb toen samen met mijn man gekozen voor gouden ringen met een diamantje erin verwerkt. Ik zei tegen mijn nichtje dat ze eerst eens online kon kijken naar de collectie trouwringen. Ze keek toen online op de website www.myntjuwelier.nl. Samen met haar vriend bekeek ze even snel de opties en ze zei gelijk daar wil ik naar toe ik ga ze niet online bestellen.

Trouwringen die helemaal naar de wens zijn van het aankomende bruidspaar

Mijn nichtje wilde dat ik mee zou gaan naar de trouwringen winkel Maastricht. Uiteraard deed ik dat met plezier. We werden netjes en heel vriendelijk ontvangen en ze namen echt de tijd voor ons. Mijn nichtje had haar oog laten vallen op titanium trouwringen en de verkoopster liet wat voorbeelden zien. Je hoeft ook niet gelijk te beslissen zei de vriendelijke verkoopster. Je mag er ook nog even over nadenken of gewoon nog een keer komen kijken. Dat vond ik zo geweldig dat was echt een vorm van meedenken en meeleven bij een keuze maken. Uiteindelijk hebben ze gekozen voor titanium ringen met daarin een diamantje verwerkt.

Meer verhalen