Leuke geboortekaartjes gevonden

kissgeboortekaartjes
Toen ik zwanger was, wilde ik natuurlijk een leuk geboortekaartjes hebben, dus ik begon al vroeg met mijn zoektocht…
kissgeboortekaartjes
Drukker
Vroeger ging iedereen naar de drukker als ze kaartjes voor een geboorte, trouwerij of andere gelegenheid nodig hadden. Dit kan nu nog steeds. Ik heb dit, in eerste instantie, ook gedaan. Ik kwam al snel tot de conclusie dat dat niet de manier voor mij was om een leuk geboortekaartje te vinden. Ik had geen puf om door al die boeken heen te bladeren.Ik zag door de bomen het bos niet meer. Dus die boeken heb ik al snel weer terug gebracht naar de drukker.

Online
Toen ben ik online gaan kijken naar leuke geboortekaartjes. Op de site van Kissgeboortekaartjes.nl kwam ik al snel leuke geboortekaartjes tegen die echt bij ons passen. Als je online gaat zoeken naar een kaartje, kan je een selectie maken, je kunt aangeven wat je zoekt. Hierdoor heb je niet meer oneindig veel kaartjes die je moet bekijken (zoals in de boeken). Ik vond dit echt ideaal. Ik heb een proefdruk aangevraagd om te kijken of het kaartje in het echt net zo mooi was. Gelukkig was dit het geval. Ik had ons leuke geboortekaartje dus gevonden!