Receptioniste training

Als je op zoek bent naar een veelgevraagde baan dan ben je bij Fabius Opleidingen aan het juiste adres. Je vindt hier veel praktijkgerichte opleidingen, waarmee je meteen aan de slag kan. Zo heeft bijvoorbeeld iedere organisatie een Receptioniste nodig. Je kan met de opleiding Receptioniste van Fabius Opleidingen dan ook bij veel verschillende organisaties aan de slag. Het leuke is dat jij als Receptioniste in veel gevallen het eerste aanspreekpunt bent. Daarnaast heb je ook nog een aantal administratieve taken die je uit moet voeren. Zo heb je veel contact met klanten en zal geen dag hetzelfde zijn.

Theoretische en praktische vaardigheden

Tijdens de Receptioniste training zullen alle belangrijke onderwerpen de revue passeren. Zo leer je onder meer alles over MS Office, zoals Word, Outlook en Excel. Je zal hier als Receptioniste veelvuldig gebruik van maken in de praktijk, dus is het goed om deze vaardigheden onder de knie te hebben. Dit geldt ook voor toetsenbordvaardigheid. Verder leer je naast theoretische kennis ook heel veel praktische vaardigheden, zodat je optimaal voorbereid bent op je loopbaan als Receptioniste. Andere onderwerpen die tijdens de opleiding aan bod komen zijn onder meer klantgericht werken, baliewerkzaamheden, kantoorvaardigheden, communicatieve vaardigheden, gesprekstechnieken, taal en rekenen en internet en sociale media.

Volg de opleiding waar je wil

De opleiding Receptioniste van Fabius Opleidingen kan je op meer dan 50 plekken in Nederland volgen. Zo hoef je dus niet helemaal vanuit het Noorden of Zuiden naar de Randstad, maar zit er ook gewoon een locatie in Assen of Maastricht. Zo hoef je niet lang te reizen en kan je de opleiding makkelijk naast een andere baan of een druk leven volgen. Je volgt de opleiding in een halfjaar, waarbij je 20 lessen van 3 uur volgt op een van de leslocaties. Daarnaast ben je nog ongeveer een dagdeel per week kwijt aan huiswerk, afhankelijk van jouw persoonlijke kennis en ervaring.