Review Pertini loafer model 14366

Pertini

Ik ben kei blij met mijn nieuwe Pertini’s

Bij van bommel schoenmode heb ik onlangs een paar Zwarte Pertini loafers gekocht. Het was liefde op het eerste gezicht. Het suède en het leer gaan goed met elkaar samen. De schoenen zijn afgewerkt met een klep, studs, gespen en een stevige rubberen zool die wel even zal meegaan. Ik heb deze schoenen online besteld en ik had ze al de volgende dag in huis! Ik heb ze onmiddellijk aangedaan en – wauw! – zo zalig hebben mijn voeten nog nooit gezeten.

Pertini

Ideaal voor op kantoor

Deze Pertini’s zijn ideaal om mee naar het werk te gaan. Als secretaresse moet ik van mijn baas zakelijke maar sjiek ogende kleding dragen. Deze schoenen beantwoorden hier helemaal aan. Ze zijn ook praktisch en ik heb aan het einde dag geen last van de voeten. Dat komt omdat de hak niet te hoog is en ze ook stevig is. Ook handig is dat de schoenen waterdicht zijn. Ik neem zeer regelmatig de bus en hoef dus af en toe buiten in de regen te wachten. Ik ben heel content van dit paar schoenen. Mijn collega’s waren jaloers. Ook dat maakte mijn dag goed.

 Naar boven