Wat is het regenseizoen?

Het regenseizoen of sommigen noemen het het natte seizoen, is een weersomstandigheden waarbij bijna elke wolk vol water is en klaar is om weer op de grond te worden gedropt. Als dit truiweer voor de deur staat, wil je misschien je Ralph Lauren trui klaarzetten als je niet verkouden wilt worden. Een soep, warme chocolademelk of zelfs een warme zak plus het is een goed seizoen om films te kijken met je lieve vrienden en familie.

Donderstormen

Dichte wolk gaat meestal gepaard met een onweersbui, een onweersbui is een gewelddadig weer dat bliksem of donder produceert samen met een zware wind en een tornado kan veroorzaken. Onweersbuien kunnen optreden wanneer lagen warme vochtige lucht in de wolken zich in een koud gebied bevinden, dit weer kan ervoor zorgen dat de temperatuur drastisch daalt waardoor je het koud kunt krijgen, dus pak je Ralph Lauren trui en trek hem aan, ga ook niet weg uw huis als het niet dringend of voor noodgevallen is, duurt deze regen gelukkig meestal niet lang om te stoppen. In de volgende tekst zullen we een tornado uitleggen en hoe we met de situatie om moeten gaan.

Tornado

Tornado is een wind vortex die kan draaien tot maar liefst 300 mph, het kan kleine tot grote gebouwen vernietigen, bomen ontwortelen en voertuigen de lucht in dragen en honderden meters gooien. De meeste tornado’s worden gevormd in de nasleep van een onweersbui, een warme vochtige lucht vermengd met koude droge lucht kan een onstabiele weersomstandigheden creëren en kan de wind een draaiend effect geven dat bekend staat als een tornado. Om een ​​tornado te overleven kun je jezelf evacueren naar de kelder of een kamer zonder ramen, bedek jezelf indien mogelijk met iets hards en leg een slaapzak of matras onder je.