black and grey tattoo bij tattoo Ron

Al jaren wilde ik een black and grey tattoo. Op internet heb ik veel artiesten met elkaar vergeleken en koos ik er uiteindelijk voor om bij Tattoo Ron een mooie tattoo te zetten. Ik heb veel goede verhalen gehoord over dit bedrijf. Zo zijn zij hierin gespecialiseerd en hanteren zij nette prijzen. Een tattoo staat de rest van je leven erop. Het is daarom van belang om een goede shop te vinden. Je kan beter wat meer betalen dan dat je minder betaald en je een slechte tattoo krijgt. Gelukkig is dat hier niet het geval. Zij leveren kwaliteit en werken met de juiste materialen. 

Ik had telefonisch een afspraak gemaakt. Ik heb vervolgens een voorbeeld laten zien, zodat zij een ontwerp konden maken. Dit gebeurde erg vlot. Zo kon ik binnen vier weken al tatoeëren. Dat er een langere wachtrij is, is ook goed! Dit betekend dat er meerdere mensen heen willen.

Super blij!

Mijn tattoo is in twee sessies gezet. Hij was net iets te groot om het in een sessie te kunnen zetten. De black and grey tattoo is voldoet helemaal aan mijn wensen. Ik ben Ron daar enorm dankbaar voor. Mocht ik nog een tattoo willen zetten, kom ik zeker terug!