De watergekoelde airconditioner

Een tijdje geleden las ik een artikel dat watergekoelde airco besprak. Dit inspireerde mij om er zelf ook een aan te schaffen. Het was even een investering maar het was het dubbel en dwars waard. Mijn planten worden nu de hele dag door gelijkmatig besproeid. Het water is bovendien koel wat mijn planten zeer goed doet. Het is beter voor de planten om de hele dag door gelijkmatig water te krijgen in plaats van een grotere hoeveelheid eens in de zoveel tijd. Ik kan merken dat de planten goed gedijen met de watergekoelde airconditioner.

Nuttig en betrouwbaar

Ik heb nooit problemen gehad met mijn watergekoelde airconditioner. Het systeem is volledig betrouwbaar en doet zijn werk goed. Het installeren kostte bovendien niet al teveel tijd. Ik heb eigenlijk geen negatieve punten en niets te klagen. Het enige is dat je er even in moet investeren. Het is het echter waard. Je hebt geen omkijken meer naar het bewateren van je planten en je oogst wordt waarschijnlijk een groot succes. Let wel goed op dat apparatuur goed opgeborgen is, zodat deze niet nat worden. Zo voorkom je kortsluiting.