Digital Signage toepassingen

Wat is digital signage en hoe kun je dit gebruiken? QYN heeft diverse digital signage toepassingen gecreëerd bij verschillende bedrijven in diverse branches. Digital signage is een ander woord voor narrowcasting. Dit wil zeggen dat er veel gebruik wordt gemaakt van beelden om iets over te brengen. Zo vind je bijvoorbeeld digital signage toepassingen in allerlei branches, van ziekenhuizen tot winkels. Digital signage wordt dan ook steeds meer toegepast vanwege de snelheid waarmee beelden door de hersenen kunnen worden verwerkt.

Er zijn een aantal concrete voorbeelden van digital signage toepassingen die je vandaag de dag nog veel ziet. Stap bijvoorbeeld een telecomwinkel binnen; hier is volop gebruik gemaakt van narrowcasting; overal zie je schermen met daarop beelden die de klant moet overtuigen om voor een bepaalde provider te kiezen. Daarnaast kun je ook digital signage toepassingen vinden in ziekenhuizen. Ook het aangeven van wachttijden op digitale schermen geven de bezoekers en patiënten handige en duidelijk informatie.

Sneller communiceren

Door het toepassen van digital signage bij bedrijven kun je op allerlei manieren communiceren naar medewerkers, klanten, bezoekers en meer. Door beelden te laten zien van aanbiedingen of relevante informatie zorgt ervoor dat iets sneller en duidelijker overkomt. Dit is enorm handig omdat je snel en duidelijk iets kunt overbrengen; dit blijft daarnaast ook langer hangen. QYN is een voorbeeld van een bedrijf waar je terecht kunt voor digitale singage toepassingen; voor het complete concept wordt volop nagedacht. Er wordt gedacht aan een manier om informatie nog beter door te geven in jouw bedrijf.