Dingen die je in Rotterdam kunt doen tijdens het songfestival!

Het is bijna zo ver: het Eurovisie Songfestival komt naar Rotterdam! Ben jij erbij? Dan ga je vast een hoop meer beleven in deze mooie stad buiten het Songfestival zelf om. We bieden je graag wat inspiratie met betrekking tot de uitstapjes die je in de havenstad kunt maken, dus lees snel verder en ontdek het zelf!

Een stuk varen

Rotterdam is een havenstad. Daarom is een stuk varen over de wateren een perfect songfestival Rotterdam uitje! Zo kun je namelijk de stad ervaren op een manier die anderzijds niet mogelijk is. Bovendien kun je ervoor kiezen om dit met een rustige rondvaart te doen, of juist in een hele snelle rib! Voor ieder wat wils dus.

Abseilen van de Euromast

Voor de adrenalinefans onder ons is de Euromast een plek waar je geweest moet zijn wanneer je Rotterdam bezoekt. Je kunt er namelijk van abseilen! Een unieke ervaring die je absoluut niet wil missen.

Bezoek één van de mooie musea

Rotterdam heeft verschillende mooie musea waar je zeker een bezoekje aan zou moeten brengen. Denk bijvoorbeeld aan het Boijmans van Beuningen, et Maritiem Museum of de Kunsthal Rotterdam. Voor echte kunstliefhebbers is Rotterdam een plek waar zij zich uren kunnen vermaken!

Ga iets eten in het centrum

Er zitten ook ontzettend veel mooie, gezellige en vooral smakelijke restaurants in Rotterdam. Loop je een rondje door het centrum dan kom je er al gauw een heleboel tegen. Kies er gerust een uit en laat je verrassen door de smaken van de menukaart!

Je vermaken wordt een eitje

Rotterdam is een stad waar ontzettend veel te doen is. We hopen je met het bovenstaande lijstje wat inspiratie te hebben gegeven zodat je je geen moment hoeft te vervelen wanneer je op bezoek komt voor het Songfestival. Veel plezier!