Een stenenbank aangeschaft

Vanaf het moment dat onze tuin volledig was gerenoveerd zit ik er maar al te graag! Helaas merkte ik afgelopen week dat ik nog een hoekje heb die er kaal uitziet. Iets waar ik dus niet tegen kan. De oude stenenbank die voor de renovatie heeft gestaan was niet meer geschikt genoeg om er gebruik van te maken waardoor ik deze weg moest doen. Stiekem verlangde ik toch weer naar een bank voor in de tuin waardoor ik ben gaan zoeken op het internet.BB.OVA.BB_01

Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van pingpongtafel.nl. Dit bedrijf biedt diverse banken aan voor een zeer aantrekkelijke prijs! Ik wist het weer…..

Nu dat ik maar al te graag een bank van steen wil hebben in mijn tuin heb ik besloten om telefonisch contact op te nemen met hun. Het voordeel dat je via het internet kan bestellen om het vervolgens op de door jou aangegeven locatie bezorgd kan krijgen ben ik erg tevreden over. Ik weet dan ook zeker dat ik deze zomer en de zomers die erna komen van mijn eigen bankje zal genieten.