Hulp nodig bij je website?

Een website is tegenwoordig hét visitekaartje van bedrijven. Het is de plek waar ze kunnen laten zien wie ze zijn, waar ze voor staan en wat voor producten en diensten zij aanbieden. Natuurlijk is het hierbij wel belangrijk dat een website goed in elkaar zit en representatief is. Toch gebeurt het nog regelmatig dat bedrijven een oude en niet goed werkende website hebben. Is dit herkenbaar en kun je ook hulp gebruiken bij je website? Lees dan vooral even verder.

Soort systeem

Een website wordt gemaakt in een CMS systeem: een systeem dat de website kan ontwikkelen en beheren. De meest bekende variant is WordPress. Het voordeel van WordPress is dat het voor elk soort website geschikt is, je een betere online vindbaarheid hebt en dat het kosteneffectief is. Een WordPress website kun je heel makkelijk zelf beheren. Hiervoor heb je geen kennis nodig omtrent webdesign. Het programma is duidelijk in gebruik en je bent hierdoor niet afhankelijk van een webdesignbureau.

Hulp van een specialist

Niet ieder bedrijf is in bezit van een ICT afdeling of een persoon die verstand heeft van het bouwen van websites. Ook is het soms qua tijdsbesparing efficiënter om een specialist in te schakelen, die de website maakt en bij kan houden. Het voordeel hiervan is ook dat een WordPress specialist op de hoogte is van alle mogelijkheden die het programma biedt en jou dus ook kan voorzien van een goede op maat gemaakte website. Normaal gesproken wordt er bij de ontwikkeling van een website gekozen voor een standaard thema. Maar een WordPress specialist kan een uniek design ontwerpen, wat ook weer past bij de identiteit en doelstellingen van een bedrijf. WordPress is een open source systeem. De website is dus ook overdraagbaar, waardoor je makkelijk kan wisselen van webdesignbureau indien gewenst.