Ken jij de term ‘factoring’ al?

factoring

factoringMocht jij als zelfstandig ondernemer nog geen gebruik maken van factoring, dan moet jij echt even verder lezen. Ik weet namelijk zeker dat er voor jou ook heel erg veel voordelen aan zitten. Het is werk namelijk op de volgende makkelijke manier. Jij stuurt een factuur die door een klant moet worden betaald naar hen op. Binnen een etmaal heb jij het geld op jouw rekening en zij regelen de verdere afhandeling. Hierdoor hoef jij je dus nooit meer druk te maken dat de huur niet betaald kan worden of andere stressvolle situaties kunnen ontstaan.

Via mama

Zelf ben ik op het idee gekomen om factoring te gaan gebruiken door mijn moeder. Zij werkt als pedicure en had vaak het probleem dan mensen vergaten om het bedrag over te maken. Hier werd zij echt gek van dat zij naar een oplossing daarvoor is gaan zoeken. Hierbij kwam zij al snel uit bij Finqle en daar kreeg zij een goed gevoel bij. Toen ik voor mijzelf begon, vertelde zij mij hier direct over. Zij wilde namelijk niet dat ik dezelfde dingen mee ging maken als zij en was heel erg enthousiast over dit bedrijf. Ik kan het ook echt aan iedereen aanraden!