Mijn droomkeuken gekocht in keukenwinkel Haarlem

Ik heb een tijdje geleden mijn droomhuis gekocht, maar daar moest alleen wel een nieuwe keuken in. Daarom ben ik naar keukenwinkel Haarlem gegaan, waar ik heel erg goed geadviseerd en geholpen ben. Ik heb hier uiteindelijk een supermooie keuken uitgekozen die helemaal in mijn mooie huis past!

Een droomkeuken voor mijn droomhuis

Ik heb eerst op de site van KeukenFavoriet.nl gekeken en daarna ben ik langs de showroom geweest, waar ik heel veel inspiratie op heb kunnen doen. Het is toch wel fijn om alle keukens even in het echt te zien en te voelen, zodat je beter kunt visualiseren hoe het in jouw huis zou staan. Ik werd heel erg vriendelijk geholpen door de medewerker van keukenwinkel Haarlem en kreeg totaal niet het gevoel dat ik onder druk werd gezet om een keuken aan te schaffen. Helaas heb ik zulke agressieve verkopers wel bij andere keukenverkopers meegemaakt, maar hier gelukkig niet! Ik heb een weloverwogen keuze kunnen maken wat de nieuwe keuken betreft en na zes weken zou het geleverd en gemonteerd kunnen worden. Dit is allemaal heel netjes en volgens afspraak gegaan. Het monteren en afwerken van de keuken is erg secuur en zorgvuldig gedaan, dus ik ben enorm blij met mijn droomkeuken in mijn droomhuis!