Mijn resultaten dankzij bouwvacatures projectleider

Dankzij het zoeken naar bouwvacatures projectleider heb ik mijn nieuwe functie gevonden!

Voor enkele weken terug kwam ik helaas zonder werk thuis te zitten. Het bedrijf waar ik werkzaam was heeft ervoor gekozen om te gaan reorganiseren en helaas zat ik niet bij de juiste groep. Het is natuurlijk onwijs balen, echter geeft het ook weer voldoende ruimte om een andere weg in te slaan. Zodoende heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een nieuwe functie. Het liefst wilde ik mijn functie behouden wat ik altijd al heb uitgevoerd. Maar goed, eerst zorgen dat ik weer werk heb!

bouwvacatures projectleider

Zenuwachtig voor het gesprek

Zo zoek ik geregeld bij bedrijven of dat zij een baan hebben voor mij. Totdat een vriend afgelopen week tegen mij had gezegd dat ik eens op de website van meinselect.nl moest kijken. Hier had je een tal van geschikte functies beschikbaar die volgens hem erg goed bij mij aansluiten. Uit nieuwsgierigheid ben ik gaan kijken op deze website en tot op de dag van vandaag ben ik hier onwijs blij mee! Vorige week ben ik met knikkende knieën op sollicitatiegesprek geweest en ook direct te horen gekregen dat ik was aangenomen!