Ontdek de charme van een authentieke jaren 30 woning: laat je inspireren door onze prachtig gerenoveerde projecten!

levensloopbestendige-woning

De jaren 30 stijl blijft onverminderd populair als het gaat om woningarchitectuur. Met zijn kenmerkende elementen zoals erkers, glas-in-loodramen en karakteristieke baksteen, is een mooie jaren 30 woning een lust voor het oog. Bij SelektHuis hebben we ons gespecialiseerd in het bouwen en renoveren van deze prachtige woningen. Benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Lees dan snel verder!

De charme van een jaren 30 woning

Een mooie jaren 30 woning straalt karakter en warmte uit. Het ontwerp is tijdloos en past bij zowel moderne als klassieke interieurstijlen. De kenmerkende architectonische details geven de woning een unieke uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan de typische dakgoten, de sierlijke gevels en de hoge plafonds. Het is alsof je een stap terug in de tijd zet, maar dan met alle moderne gemakken van nu.

Bij SelektHuis hebben we veel ervaring met het bouwen en renoveren van mooie jaren 30 woningen. Onze vakmensen weten als geen ander hoe ze de originele stijl kunnen behouden en tegelijkertijd kunnen voldoen aan de hedendaagse eisen op het gebied van comfort en duurzaamheid. Zo geniet je van het beste van twee werelden!

Luxe eengezinswoning in jaren 30 stijl

Een luxe eengezinswoning in jaren 30 stijl is de perfecte keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en sfeervolle woning. Bij SelektHuis bieden we verschillende woningtypen aan die geïnspireerd zijn op de jaren 30 architectuur. Denk aan royale gezinswoningen met meerdere slaapkamers, een riante woonkamer en een moderne keuken. Ook de badkamer en het toilet worden volledig naar jouw wensen ingericht.

Onze luxe eengezinswoningen zijn niet alleen prachtig van buiten, maar ook van binnen. We werken met hoogwaardige materialen en zorgen voor een afwerking tot in de kleinste details. Zo creëren we een comfortabele en stijlvolle leefomgeving waarin het hele gezin zich thuis voelt.

Laat je inspireren door onze prachtig gerenoveerde projecten!

Ben je benieuwd naar hoe een mooie jaren 30 woning eruit kan zien? Neem dan een kijkje op onze website en laat je inspireren door onze prachtig gerenoveerde projecten. Onze foto’s geven je een goed beeld van de mogelijkheden en laten zien hoe we de authentieke charme van de jaren 30 stijl gecombineerd hebben met moderne luxe en comfort.

Kies voor een mooie jaren 30 woning van SelektHuis en geniet elke dag van de unieke charme en het tijdloze karakter. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw droomwoning!