Perfect zonnescherm voor mijn horeca locatie eindelijk gevonden

Ik heb een restaurant met een serre, hiervoor was ik op zoek naar een goed zonnescherm voor horeca, maar wel eentje die gemaakt is voor een horeca locatie. En die heb ik hier gevonden! En wat was ik daar blij mee zeg. Mijn man en ik hebben de taken zo verdeeld dat ik de bediening regel en hij de keuken en de inkoop. Bij de bediening hoort dus ook alles wat erbij komt kijken aan spullen zoals tafelkleden, stoelen en dus ook de zonnewering. Daarin is hij vrij duidelijk, dat moet ik zelf gaan regelen. En dat ging ik dus ook zelf regelen. Hier vond ik de perfecte zonwering. Makkelijk te bedienen en heel flexibel te gebruiken. Helemaal dicht vind ik zelf altijd zo ongezellig, vaak doe ik hem halfopen zodat je wel nog een goede lichtval houdt. Los van het bedienen is het ook echt een mooi model die goed past bij onze zaak. Het oog wil ook wat! 

Tevreden

Je ziet trouwens ook dat het goed materiaal is. Gemaakt voor professioneel gebruik. Dat willen wij ook echt hebben. Het moet goed zijn, geen half werk. Makkelijk te bedienen, zodat we alle aandacht aan onze klanten kunnen geven. Prima aankoop dit!