Philips Hue domotica

Domotica wordt nog steeds dé technologie van de toekomst genoemd, terwijl het toch al enkele jaren big en booming is. Nieuwe woningen zijn tegenwoordig standaard met een of andere vorm van domotica uitgerust en ook bij verbouwingen duikt domotica om de haverklap op. Een nieuwe stap in de volledige automatisering van je woning is nu Philips Hue domotica. Een nieuwe vorm van slimme verlichting die je gerust het neusje van de zalm, een pionier of haantje de voorste mag noemen. De reviews, persberichten en gebruikerservaringen over dit nieuwe paradepaardje van het Nederlandse topmerk Philips zijn dan ook bijzonder lovend en spreken nu al over de meest innovatieve domoticatechnologie van de komende jaren.

Licht in de duisternis met Philips Hue Domotica

Dat Philips Hue domotica in 1 adem met slimme verlichting wordt uitgesproken, is geen toeval. Philips zorgde namelijk voor een verlichtingspakken dat volledig op maat kan afgestemd en gepersonaliseerd worden. Inclusief een handige app die je woonkamer in een lounge verlichtingssfeer kan onderdompelen terwijl in de keuken de spots lustig branden en de slaapkamer van dochterlief een roze tintje krijgt. Met 16 miljoen kleuren om uit te kiezen, ik wist niet dat er zoveel kleuren bestonden, is gepersonaliseerd nog zacht uitgedrukt.

Domotica met de grote D

Philips Hue domotica is ook een van de eerste domoticapakketten die haar pijlen op de volledige woning richt. Van de woonkamer over de badkamer tot de verlichting in je tuin. Met slimme plafondlampen, inbouwspots, wandlampen, grondlampen en veel meer wordt geen enkele ruimte van je woning aan haar lot overgelaten. Voeg daar nog sensoren, schakelaars en andere lichtelementen aan toe en je begrijpt meteen waarom Philips Hue domotica zo populair is! Wist je trouwens dat de installatie slechts enkele minuten in beslag neemt en dat je geen afbraakwerken of nieuwe bekabeling zult moeten voorzien?