Recreatiebungalow kopen

Een eigen recreatiebungalow kopen, het klinkt allemaal zo mooi. Je eigen plek om je terug te trekken wanneer je op vakantie wilt, of gewoon even het dagelijks leven wilt ontvluchten. Wanneer je een eigen vakantiehuis wilt kopen kun je eens kijken op recreatieaankoopmakelaar.nl. Zij kunnen je daar namelijk heel goed mee helpen!

Hoe kan een makelaar mij helpen?

Je krijgt de juiste begeleiding en passend advies. Wanneer je je aanmeldt door contact op te nemen betaal je een aanbetaling. Het totale bedrag voor de aankoopbegeleiding is 25% van het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs.

Waarom deze makelaar?

Ze nemen contact met je op om te kijken wat je wensen zijn bij de aankoop. Zodra dit allemaal duidelijk in beeld is gebracht gaan zij voor je op zoek. Zodra ze iets gevonden hebben dat bij jou wensen past, sturen ze dat naar je door.

Verder doen zij een bouwkundige check, een kadaster onderzoek doen ze de prijsonderhandeling en zorgen ervoor dat dit fiscaal en juridisch juist afgehandeld wordt. Er wordt ook een eindcontrole verricht op de gekochte woning. Eventueel kunnen zij je ook begeleiden in het notariële traject.