SYNTHRA als reintegratiebureau Eindhoven

Graag een reintegratiebureau Eindhoven inschakelen, omdat een van de werknemers zeer lang afwezig is door bijvoorbeeld ziekte? Dan kan je zeer eenvoudig bij SYNTHRA aankloppen. SYNTHRA is namelijk een bedrijf die altijd klaar staat voor beide partijen in een re integratieproces. Zo probeert SYNTHRA de werknemer zo snel mogelijk er weer bovenop te krijgen en gaat SYNTHRA er voor zorgen dat de werkgever weer zo veel mogelijk aan de werknemer gaat hebben, of zoekt naar een andere oplossing. Hierdoor is er weer snel zekerheid in het bedrijf.

reintegratiebureau Eindhoven

Symbios

Symbios is een applicatie die is ontwikkeld door SYNTHRA. Zo is dit een app met vele transparantie en staat de werknemer altijd voorop. Hiermee wordt het re integratieproces van de werknemer vele malen makkelijker en gaat de werknemer makkelijker een eigen regie over zijn gezondheid en werkvermogen krijgen. Zo is Symbios ook een van de belangrijkste onderdelen van de behandelingen van SYNTHRA. Daarom kan je echt op dit programma vertrouwen.

De site van SYNTHRA

Als er toch nog onduidelijkheid is over SYNTHRA en zijn Symbios, dan kan je gemakkelijk informatie over dit allemaal vinden. Dit kan namelijk op de site van SYNTHRA. Deze is goed ingericht waardoor je snel veel informatie kan krijgen