De populairste soorten horloges voor heren op een rijtje

Of je nu voor kwaliteit of kwantiteit kiest, een horloge is een prachtig accessoire voor mannen maar ook voor de dames. Doordat iedereen wel een eigen smaak of voorkeur heeft zijn er verschillende soorten horloges gemaakt. Of je nu voor een zakelijke of casual gelegenheid een horloge wilt omdoen, je hebt altijd wel de mogelijkheid om iets moois te kopen. Maar wat zijn nu de populairste herenhorloges van 2020? Lees gerust even door en hopelijk kan je wat inspiratie opdoen.

Klassieke horloges

De klassieke horloges kenmerken zich vaak door de mooie materialen en vaak erg netjes. Je kan dan denken aan bruine of zwarte bandjes met een klassiekere wijzerplaat. Je ziet hier eigenlijk nooit een digitale wijzerplaat in terug, al is dat wel iets meer normaal geworden (denk aan de smartwacht). De kleuren die je veelvuldig tegenkomt zijn toch wel goud, zilver, bruin en zwart. Een klassiek horloge kan ontzettend prijzig zijn maar dat hangt echt geheel af van welk merk je kiest. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Je kan ook hele mooie klassieke horloges kopen onder de €200,-.

Sportieve horloges

Sportieve horloges worden eigenlijk door zowel mannen als vrouwen steeds vaker gedragen. Populaire merken zijn dan Seiko en Tissot. Deze horloges zijn iets minder strak dan een klassiek horloge maar hebben vaak een zwart of zilveren uitstraling. De sportieve horloges kan je vaak voor casual gelegenheden dragen en tijdens het sporten. Ideaal voor jou als je helemaal niet zo thuis bent in de klassieke horloges.

Wat voor soort horloge heb jij?

Veel mannen hebben verschillende horloges in huis en vinden het een leuk om deze te verzamelen. Of doe ook eens een horloge cadeau aan je vriendin of vrouw voor een ultieme verrassing. Hier maak je de vrouw in jouw leven vast gelukkig mee.