De trouwsieraden van het afgelopen jaar:

Er zijn verschillende redenen waarom je gaat trouwen. De ene wil trouwen omdat ze dezelfde achternaam wilt als de partner. Soms komt financieel beter uit om te trouwen met je partner. En voor sommige mensen gaan trouwen door geloofsovertuigingen. Wat de reden ook is waarom je gaat trouwen het is allemaal goed. Het voordeel van trouwen je zo groot pakken als je zelf wilt. Je kunt er zoveel geld aan uitgeven als je zelf wilt.  Wel is het belangrijk dat jij een bruiloft plant zoals jij dat wilt en dat de bruiloft zo dicht mogelijk bij jou blijft. Veel mensen kiezen er wel voor om een sieraad te als bevestigen dat ze getrouwd zijn maar wat zijn de opties op het gebied van trouwringen etc. 

Trouwsieraden vrouw 

Als het gaat om sieraden gaat voor een vrouw is er veel keuze om uit te kiezen. Eerst wil ik even zeggen dat een sieraad niet perse hoeft. Nou ja het hoeft niet perse een ring te zijn. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen als je niet zoveel ringen draagt om te kiezen voor een paar mooie oorbellen of een schitterende ketting. 

Toch is het nog steeds het meest gebruikelijk om te kiezen voor een mooie ring. Als het op het gebied gaat van trouwringen voor een vrouw is er genoeg keuze. Je hoeft je echt geen zorgen te maken over dat er geen trouwring is die jij niet mooi vind. We hebben hele uitgesproken trouwringen maar we hebben ook hele subtiele trouwringen. De gebruikelijkste kleuren voor een trouwring zijn zilver of goud maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een andere kleur.    

Trouwsieraden man 

De keuze voor een geschikte trouwring is voor een man is wat beperkter maar er is nog genoeg keuze. De meeste mannen dragen over het algemeen weinig tot geen sieraden raden. Dan is een ring voor sommige mannen een grote stap. Mannen kiezen vaak voor een neutrale ring in het goud of in het zilver. 

Als je echt ringen helemaal niet jouw ding is kun je op zoek naar andere trouwsieraden die beter bij jouw passen zoals een mooi leer band je of een mooie ketting. De trouwringen zijn namelijk alleen maar om  te laten zien dat je getrouwd bent en als symbool of de trouwerij. Als je jullie je  niet goed voelen bij een mooie ring en het alleen maar doen voor de traditie is het beter om te gaan voor iets wat wel bij jullie past. UIteindelijk is het voor jullie een bijzondere dag en moeten jullie de ringen dragen en je moet je daarbij wel comfortabel voelen. 

Op de website van DRKS kun je het gehele assortiment van trouwsieraden nog een keer bekijken. En vergeet niet het is jullie dag, en jullie mogen bepalen hoe deze dag eruit ziet. Niemand hoeft zich te bemoeien met jullie keuze