Vrouwen sneaker merken trends 2020

Dat mannen gek zijn op sneakers is niet zo vreemd. Al sinds begin jaren 90 zijn de mannen opgegroeid met de prachtige Air max van Nike. Hierdoor is er meer en meer behoefte gekomen aan meer sneakers. Aangezien vrouwen echte shop-a-holics zijn bleek daar nog een gigantische doelgroep en potentie in te zitten. Mede door de casual looks van tegenwoordig kan je als vrouw ook niet meer zonder een mooie sneaker in je kast. En ja dames, wij weten echt wel dat het bij jullie niet bij 1 sneaker blijft. Lees snel door voor de trends op het gebied van sneakers voor vrouwen in 2020.

Nike

Nike blijft toch echt wel het populairste merk. Ongeacht of je nu een man of vrouw bent. Dit komt mede door de lange historie van dit merk en het ontstaan van de Air Max. Mede hierdoor hebben ze een gigantische voorsprong t.o.v. de concurrentie. Maar welke concurrenten zijn dat dan?

Puma

Puma is een van de uitdagers voor Nike. Dit merk heeft altijd nog de A-status onder de schoenen. Veel vrouwen zien dit merk zitten omdat Beyonce ook veel aan promotie voor dit merk heeft gedaan. Hierdoor was een nieuwe doelgroep geboren.

Adidas

De drie strepen van Adidas zien we ook steeds vaker om de voeten van de dames. Maar, we zien dat het vaak om de sportievere sneakers gaan dus die worden gebruikt bij het sporten. Voor de casual look worden ze wel nog wat vaker overgeslagen.

Asics

Asics is terug van weggeweest. Dit merk heeft een aantal jaren een flinke dip gehad maar heeft zich ontwikkelt naar waar het nu is. Een ware concurrenten van de grote jongens. De dames zijn helemaal gek van Asics! De leuke en speelse, vaak ook vrouwelijke kleuren, spreken ze aan.

Zijn er nog meer uitdagers?

We zien dat Vans natuurlijk ook nog populair zijn maar vallen deze echt onder de sneakers zoals hierboven? En andere uitdager zijn de Via Vai sneakers. We zien dat de modieuze dames hier ook steeds vaker voor kiezen. Ongeacht welk merk je ook hebt of wat je favoriet ook is, zolang jij er maar goed bij loopt!