Wat zijn de voordelen van renovlies behang?

Het kan wel is voorkomen dat er scheuren komen in de muren van je huis. Dit kan natuurlijk bijzonder vervelend zijn aangezien je hier de hele dag tegenaan kijkt. Ook als je mensen over de vloer krijgt, wil je natuurlijk dat je huis er zo goed mogelijk uitziet. Renovlies is een behangsoort dat met vinyl wordt aangebracht op een vlies en is een van de soorten glasvezelbehang. Dit wordt dus gebruikt voor renovatie van bijvoorbeeld scheuren in de wanden of om oneffenheden te verbloemen. Het voordeel is dat het renovlies makkelijk zelf is aan te brengen. Renovlies behang is dus een perfecte uitkomst om je huis er weer wat mooier uit te laten zien. 

Voordelen toegelicht

Het eerste voordeel is eigenlijk al gelijk dat het een stuk goedkoper is dan je huis te laten stucen. Het is gemiddeld zo’n 30 procent goedkoper. Een ander voordeel is dat het net zo glad en strak is afgewerkt als stucwerk. Daarbij komt ook kijken dat het stevig is waardoor het niet scheurt. Na renovlies behang is het zelfs mogelijk om foto´s en andere dingen weer aan de muur te hangen. Het is dus ook echt 100 procent naadloos. Overgangen tussen de behangrollen zijn niet te zien. Ook is renovlies brandveilig en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Veiligheid staat voorop. 

Latex spuiten in plaats van verven

Wanneer je een nieuw huis hebt gekocht of je huis wilt gaan renoveren zal er vast van alles moeten worden geschilderd. Dit kun je natuurlijk doen met kwasten etcetera. Maar latex spuiten is een goede oplossing voor het voorkomen van strepen of vlekken tijdens het verven. Het voordeel is dat gladde wanden glad blijven. Je kunt er voor kiezen om een latex specialist in te huren. Het voordeel hiervan is, is dat het 40 procent goedkoper is dan de normale verfpotten. Aangezien het vijf keer sneller gaat. Mocht je nog op zoek zijn naar een goede specialist, kijk dan bij latex spuiten specialist.